Šport > Nogomet
27 ogledov

Prale ostaja na klopi Rudarja

Bojan Prašnikar bo še eno leto sedel na klopi Rudarja. (Foto: EPA) EPA
Nekdanji slovenski selektor Bojan Prašnikar bo tudi v naslednji sezoni vodil Rudar iz Velenja. Klub je v izjavi za javnost zapisal, da bodo s Praletom nadaljevali po začrtani poti.

Po pričakovanju je Bojan Prašnikar novi-stari trener nogometašev Rudarja. Že v minulem prvenstvu je kot tretji trener za Marijanom Pušnikom in Francijem Oblakom moštvo vodil zadnjih sedem kol, v torek pa se je vodstvo kluba z njim dogovorilo, da bo trener Rudarja še naslednjo sezono.

"Medsebojni dogovor med vodstvom kluba in trenerjem Prašnikarjem je, da nadaljujemo začrtano pot tudi v prihodnji tekmovalni sezoni, in sicer pot, ki temelji predvsem na delu z mladimi in domačimi nogometaši," je klub zapisal v sporočilu za javnost.

Medtem moštvo že doživlja spremembe. Fabjan Cipot bo ostal v Rudarju še eno leto, Rusmin Dedić pa še dve leti. Prost igralec je po koncu sezone postal Petar Stojnić, ki bo nogometno pot nadaljeval v Švici, klub pa pogodb ni podaljšal z Miho Golobom, Davidom Tomažičem Šerugo, Nedzebedinom Selimijem in Janom Vidicem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.