Prandellija zmage vodijo v samostan

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Italijanski selektor Cesare Prandelli je na svojevrsten način izkazal hvaležnost, ki jo je občutil po uvrstitvi njegovih varovancev v polfinale Eura 2012. Italijan se je namreč peš odpravil v samostan in tako pred zasluženim spancem prehodil lepo število kilometrov.
Oglej si celoten članek

Selektor italijanske izbrane vrste Cesare Prandelli se je hvaležen, ker so se Italijani uvrstili v polfinale letošnjega evropskega prvenstva na Poljskem in v Ukrajini, odpravil v samostan. Medtem ko so nogometaši po nedeljski zmagi že spali, se je Prandelli ob štirih zjutraj peš odpravil v samostan in pred spanjem prehodil enajst kilometrov.

Omenjeno "romanje" pa ni bilo prvo za italijanskega selektorja. Prandelli je namreč že po uvrstitvi Italije v četrtfinale storil podobno, ko je ob treh ponoči opravil 20-kilometrsko pot. Takrat naj bi bratom v samostanu po tri ure in pol dolgi hoji obljubil, "če preživimo skupinski del prvenstva, pridemo peš do vas".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.