Šport
15 ogledov

Prandellija zmage vodijo v samostan

Cesare Prandelli Žurnal24 main
Italijanski selektor Cesare Prandelli je na svojevrsten način izkazal hvaležnost, ki jo je občutil po uvrstitvi njegovih varovancev v polfinale Eura 2012. Italijan se je namreč peš odpravil v samostan in tako pred zasluženim spancem prehodil lepo število kilometrov.

Selektor italijanske izbrane vrste Cesare Prandelli se je hvaležen, ker so se Italijani uvrstili v polfinale letošnjega evropskega prvenstva na Poljskem in v Ukrajini, odpravil v samostan. Medtem ko so nogometaši po nedeljski zmagi že spali, se je Prandelli ob štirih zjutraj peš odpravil v samostan in pred spanjem prehodil enajst kilometrov.

Omenjeno "romanje" pa ni bilo prvo za italijanskega selektorja. Prandelli je namreč že po uvrstitvi Italije v četrtfinale storil podobno, ko je ob treh ponoči opravil 20-kilometrsko pot. Takrat naj bi bratom v samostanu po tri ure in pol dolgi hoji obljubil, "če preživimo skupinski del prvenstva, pridemo peš do vas".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.