Praprotnik se seli k Atalanti

Foto: Žurnal24 Prapotnik se je takole predstavil z dresom Atalante. (Foto: Atalanta B.C.)
Še ne 18-letni nogometaš HiT-a Gorice Nejc Praprotnik je naslednji Slovenec, ki se je preselil na apeninski polotok. Praprotnik se poleti seli v Bergamo, kjer bo brcal za Atalanto. Kam Velikonja in Mevlja?
Oglej si celoten članek

Spomladanski del lige bo mladi nogometaš odigral v Novi Gorici kot posojen igralec italijanskega drugoligaša Atalante, v Bergamo pa se bo dokončno preselil poleti.

 

Zanj naj bi se zanimala tudi Juventus in Manchester City, Nejc pa se je odločil za prestop v Atalanto. Koliko je HiT Gorica s prestopom Praprotnika zaslužila, ni znano. Praprotnik je ob prestopu v Atalanto za uradno spletno stran novogoriškega kluba povedal naslednje: "Zame je to izredna priložnost za napredovanje. Menim namreč, da sem prišel v pravi klub, kjer zelo dobro in veliko delajo z mladimi. S pogoji sem zadovoljen, kakor tudi s pogajanji, ki so bila zelo korektna.''


Gorica zavrnila 300 tisočakov za Mevljo!
Italijanska stran Calciomercato.com poroča, da sta nogometaša HiT-a Gorice Etien Velikonja in Miha Mevlja blizu prestopa k Modeni. Drugoligaš naj bi že ponudil 300 tisoč evrov, a so vrtnice rekle ne.

Dvajsetletni vezist je s pomočjo srbskega agenta Dušana Ostojića že dal svojo potrditev prestopa v Italijo, saj je v nedavnem intervjuju povedal, da je navijač Milana in privrženec Seedorfa, Ambrosinija, Ballacka itn.
Calciomercato.com

"Slovenska vročica je okužila vse," s svojim poročanjem začenjajo na strani Calciomercato.com. Slovenci so v Italiji že nekaj časa na dnevnem meniju, saj sta Josip Iličić in Armin Bačinović po prestopu k Palermu odprla pravo avtocesto na Apeninski polotok. Pri Calciumercatu zdaj poročajo o sicer že dalj časa znanem zanimanju za nogometaša HiT-a Gorice Miho Mevljo in Etiena Velikonjo, ki ju lovi drugoligaš Modena.

Za Mevljo naj bi trenutno 17. moštvo italijanske Serie B že poslalo tudi uradno ponudbo, a so vrtnice zavrnile ponujenih 300 tisoč evrov. "Dvajsetletni vezist je s pomočjo srbskega agenta Dušana Ostojića že dal svojo potrditev prestopa v Italijo, saj je v nedavnem intervjuju povedal, da je navijač Milana in privrženec Seedorfa, Ambrosinija, Ballacka itn.," so še dodali pri Calciomercatu. Za Velikonjo naj bi se po njihovih podatkih zanimala tudi Auxerre slovenskega reprezentanta Valterja Birse in nov drugoligaš – Padova.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.