Šport > Nogomet
2 ogledov

Praprotnik se seli k Atalanti

Prapotnik se je takole predstavil z dresom Atalante. (Foto: Atalanta B.C.) Žurnal24 main
Še ne 18-letni nogometaš HiT-a Gorice Nejc Praprotnik je naslednji Slovenec, ki se je preselil na apeninski polotok. Praprotnik se poleti seli v Bergamo, kjer bo brcal za Atalanto. Kam Velikonja in Mevlja?

Spomladanski del lige bo mladi nogometaš odigral v Novi Gorici kot posojen igralec italijanskega drugoligaša Atalante, v Bergamo pa se bo dokončno preselil poleti.

 

Zanj naj bi se zanimala tudi Juventus in Manchester City, Nejc pa se je odločil za prestop v Atalanto. Koliko je HiT Gorica s prestopom Praprotnika zaslužila, ni znano. Praprotnik je ob prestopu v Atalanto za uradno spletno stran novogoriškega kluba povedal naslednje: "Zame je to izredna priložnost za napredovanje. Menim namreč, da sem prišel v pravi klub, kjer zelo dobro in veliko delajo z mladimi. S pogoji sem zadovoljen, kakor tudi s pogajanji, ki so bila zelo korektna.''


Gorica zavrnila 300 tisočakov za Mevljo!
Italijanska stran Calciomercato.com poroča, da sta nogometaša HiT-a Gorice Etien Velikonja in Miha Mevlja blizu prestopa k Modeni. Drugoligaš naj bi že ponudil 300 tisoč evrov, a so vrtnice rekle ne.

Dvajsetletni vezist je s pomočjo srbskega agenta Dušana Ostojića že dal svojo potrditev prestopa v Italijo, saj je v nedavnem intervjuju povedal, da je navijač Milana in privrženec Seedorfa, Ambrosinija, Ballacka itn.
Calciomercato.com

"Slovenska vročica je okužila vse," s svojim poročanjem začenjajo na strani Calciomercato.com. Slovenci so v Italiji že nekaj časa na dnevnem meniju, saj sta Josip Iličić in Armin Bačinović po prestopu k Palermu odprla pravo avtocesto na Apeninski polotok. Pri Calciumercatu zdaj poročajo o sicer že dalj časa znanem zanimanju za nogometaša HiT-a Gorice Miho Mevljo in Etiena Velikonjo, ki ju lovi drugoligaš Modena.

Za Mevljo naj bi trenutno 17. moštvo italijanske Serie B že poslalo tudi uradno ponudbo, a so vrtnice zavrnile ponujenih 300 tisoč evrov. "Dvajsetletni vezist je s pomočjo srbskega agenta Dušana Ostojića že dal svojo potrditev prestopa v Italijo, saj je v nedavnem intervjuju povedal, da je navijač Milana in privrženec Seedorfa, Ambrosinija, Ballacka itn.," so še dodali pri Calciomercatu. Za Velikonjo naj bi se po njihovih podatkih zanimala tudi Auxerre slovenskega reprezentanta Valterja Birse in nov drugoligaš – Padova.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.