Pravi 'gospod': Fellaini pljunil ležečega Agüera

Na manchestrskem derbiju so strasti pogosto zelo razvnete, a Marouane Fellaini je šel tokrat konkretno predaleč.
Oglej si celoten članek

Kot najbrž že veste, je Manchester City v nedeljo še četrtič zapored ugnal Manchester United (1:0) in tako po Liverpoolu postal druga ekipa, ki je rdeče vrage uspela premagati na štirih zaporednih tekmah Premier lige.

Junak dvoboja je bil Sergio Agüero, ki je v 63. minuti zabil edini gol na tekmi, Argentinec je v letošnji sezoni dosegel že deset prvenstvenih zadetkov. V zaključku prvega polčasa je bil udeležen tudi v enega najbolj spornih trenutkov tekme, ko bi glavni sodnik Michael Oliver lahko pokazal na belo točko.

Marouane Fellaini je namreč od zadaj brcnil Agüera v tetivo, Kun je padel in obležal, sodnik pa je le zamahnil z roko. Belgijski reprezentant je nato stopil do Argentinca, se sklonil in pljunil vanj, kot prikazuje zgornji posnetek. Fellaini od prestopa k rdečim vragom še ni okusil slasti zmage nad Cityjem.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.