Pravi razlog zakaj Özila ni v ekipi

Foto: Profimedia
Mesuta Özila ni bilo med osemnajsterico igralcev za dvoboj Arsenala z West Hamom. Uradni razlog - bolezen. Neuradni? Nedisciplina.
Oglej si celoten članek

Arsenal je prišel do prvih točk v novi sezoni, potem ko je z 2:1 premagal londonski West Ham. Do zmage pa jim je uspelo priti brez ene izmed svojih največji zvezd, Mesuta Özila.

Trener Topničlarjev Unai Emery se je odrekel uslug nekdanjega nemškega reprezentanta, potem ko sta se grdo sporekla na treningu. Özil naj bi se pred celotno ekipo drl na Španca ter mu povedal par krepkih.

Pri Arsenalu so sicer objavili, da je uradni razlog neuvrstitve 29-letnika v prvo postavo bolezen, toda angleški mediji poročajo, da naj bi bil pravi razlog nedisciplina Nemca, ki je ogromno prahu dvignil že med nastopanjem za reprezentanco na minulem Mundialu.

Zavrača obtožbe Predsednik nemške zveze Özila postavil na laž

Nogometaš turških korenin je že dalj časa na udaru kritik zaradi svojih bledih predstav ter fotografiranja s turškim predsednikom Erdoganom, kar so mu navijači Arsenala brez težav oprostili, medtem ko je vprašanje, kako zlahka mu bodo oprostili, da tekom treninga kriči na svojega trenerja.

"Vsi bomo srečni, če mu bomo lahko pomagali. Smo družina. V naših karierah kot igralci ali trenerji moramo sprejeti kritike, profesionalci smo," je po incidentu svojemu nogometašu sporočil Emery.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.