Pravica v rokah Gvatemalca

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Prvo tekmo Slovenije na letošnjem SP bi moral soditi Čilenec Pablo Pozo Quinteros, ki pa bo zaradi poškodbe ostal doma. Predstavljamo vam njegovo zamenjavo - Gvatemalca Carlosa Batresa.
Oglej si celoten članek

Čilski nogometni sodnik Pablo Pozo Quinteros in njegova pomočnika bodo morali zaradi poškodbe Quinterosa izpustiti SP v Južnoafriški republiki, so sporočili iz Mednarodne nogometne zveze (Fifa). Quinteros bi moral deliti pravico na nedeljski uvodni tekmi Slovenije z Alžirijo, namesto njega pa bo glavni sodnik Carlos Batres iz Gvatemale.

Carlos Alberto Batres González pod okriljem Fife sodi že vse od leta 1996, sodil pa je že tako na svetovnih prvenstvih kot na olimpijskih igrah. 42-letni delilec pravice je na mednarodni sceni debitiral 27. oktobra 1996, ko sta se v kvalifikacijah za SP 1998 pomerila Panama in Kanada.

V zavihku "galerija" si lahko ogledate nekaj slik 42-letnika v akciji. Upajmo, da tovrstnega dela z našimi fanti ne bo imel.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.