Šport
22 ogledov

Pravica v rokah Gvatemalca

1/8
Žurnal24 main
Prvo tekmo Slovenije na letošnjem SP bi moral soditi Čilenec Pablo Pozo Quinteros, ki pa bo zaradi poškodbe ostal doma. Predstavljamo vam njegovo zamenjavo - Gvatemalca Carlosa Batresa.

Čilski nogometni sodnik Pablo Pozo Quinteros in njegova pomočnika bodo morali zaradi poškodbe Quinterosa izpustiti SP v Južnoafriški republiki, so sporočili iz Mednarodne nogometne zveze (Fifa). Quinteros bi moral deliti pravico na nedeljski uvodni tekmi Slovenije z Alžirijo, namesto njega pa bo glavni sodnik Carlos Batres iz Gvatemale.

Carlos Alberto Batres González pod okriljem Fife sodi že vse od leta 1996, sodil pa je že tako na svetovnih prvenstvih kot na olimpijskih igrah. 42-letni delilec pravice je na mednarodni sceni debitiral 27. oktobra 1996, ko sta se v kvalifikacijah za SP 1998 pomerila Panama in Kanada.

V zavihku "galerija" si lahko ogledate nekaj slik 42-letnika v akciji. Upajmo, da tovrstnega dela z našimi fanti ne bo imel.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.