Pred Mašo še ena ovira

Foto: Žurnal24 Maša Zec Peškirič se je poslovila v prvem krogu. (Foto: www.alesfevzer.com)
V kvalifikacijah teniškega turnirja v Marbelli uspešno nastopa slovenska igralka Maša Zec Peškirič, ki se je uvrstila v tretje, zadnje kolo. Blaž Gregorc predal dvoboj v Houstonu.
Oglej si celoten članek

Slovenska teniška igralka Maša Zec Peškirič uspešno nastopa v kvalifikacijah za teniški turnir serije WTA v španski Marbelli z nagradnim skladom 220.000 ameriških dolarjev. Gorenjka je v drugem kolu kvalifikacij premagala Italijanko Corinno Dentoni s 6:2, 6:4. Za zmago nad 50 mest nižje uvrščeno tekmovalko je potrebovala uro in 44 minut. Zec Peškiričevo v tretjem kolu kvalifikacij čaka dvoboj z Romunko Simono Halep.

Na turnir je neposredno uvrščena Polona Hercog, ki bo v prvem kolu igrala z Romunko Ioano Raluco Olaro, 79. igralko na teniški lestvici WTA.

Gregorc predal dvoboj
Slovenski teniški igralec Luka Gregorc je po zaostanku s 6:7 (7) in 3:4 proti Novozelandcu Joseju Stathamu v drugem nizu zaradi poškodbe kolena predal dvoboj prvega kola kvalifikacij za nastop na mednarodnem teniškem turnirju serije ATP v Houstonu.

Edini slovenski udeleženec na turnirju bo tako Blaž Kavčič, ki se bo v prvem kolu pomeril z Uzbekistancem Denisom Istominom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.