Šport
15 ogledov

Pred Mašo še ena ovira

Maša Zec Peškirič se je poslovila v prvem krogu. (Foto: www.alesfevzer.com) Žurnal24 main
V kvalifikacijah teniškega turnirja v Marbelli uspešno nastopa slovenska igralka Maša Zec Peškirič, ki se je uvrstila v tretje, zadnje kolo. Blaž Gregorc predal dvoboj v Houstonu.

Slovenska teniška igralka Maša Zec Peškirič uspešno nastopa v kvalifikacijah za teniški turnir serije WTA v španski Marbelli z nagradnim skladom 220.000 ameriških dolarjev. Gorenjka je v drugem kolu kvalifikacij premagala Italijanko Corinno Dentoni s 6:2, 6:4. Za zmago nad 50 mest nižje uvrščeno tekmovalko je potrebovala uro in 44 minut. Zec Peškiričevo v tretjem kolu kvalifikacij čaka dvoboj z Romunko Simono Halep.

Na turnir je neposredno uvrščena Polona Hercog, ki bo v prvem kolu igrala z Romunko Ioano Raluco Olaro, 79. igralko na teniški lestvici WTA.

Gregorc predal dvoboj
Slovenski teniški igralec Luka Gregorc je po zaostanku s 6:7 (7) in 3:4 proti Novozelandcu Joseju Stathamu v drugem nizu zaradi poškodbe kolena predal dvoboj prvega kola kvalifikacij za nastop na mednarodnem teniškem turnirju serije ATP v Houstonu.

Edini slovenski udeleženec na turnirju bo tako Blaž Kavčič, ki se bo v prvem kolu pomeril z Uzbekistancem Denisom Istominom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.