Pred mesecem dni so ga oživljali, zdaj spet na kolesu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
21. marca se je na dirki po Kataloniji zgrudil po prihodu v cilj.
Oglej si celoten članek

Evropski kolesarski prvak, Italijan Sonny Colbrelli, se je po tem, ko so mu vstavili defibrilator, vrnil na kolo in lahko premaguje krajše razdalje, so sporočili iz ekipe Bahrain-Victorious, v kateri so tudi Slovenci Matej Mohorič, Domen Novak in Jan Tratnik.

Tihi junak Francoski kolesar ganil ves svet: "Vsak bi ravnal enako"

Kot poroča nemška tiskovna agencija dpa, se je stanje kolesarja po operaciji 31. marca izboljšalo, v naslednjih mesecih pa bo poudarek predvsem na tem, da bi Colbrelli spet lahko živel normalno življenje.

Italijan se je po prvi etapi dirke po Kataloniji 21. marca zgrudil po prihodu v cilj in so ga morali oživljati. Nato so mu v bolnišnici v Padovi namestili defibrilator.

Ni še jasno, ali bo lahko Colbrelli nadaljeval kariero, zagotovo pa ne bo smel več dirkati v Italiji, saj po zakonu poklicni športniki z defibrilatorji ne smejo tekmovati na Apeninskem polotoku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.