Pred začetkom srečanja množični pretep

Hokejisti New York Rangers in New Jersey Devils so torkov obračun v ligi NHL začeli s silovitim pretepom, ki sta ga zakuhala trenerja obeh ekip.
Oglej si celoten članek

Po prvih dveh letošnjih obračunih med New York Rangers in New Jersey Devils je ostalo nekaj neporavnanih računov. Pred tretjim srečanjem pa sta se trenerja odločila te račune poravnati. Tako Peter DeBoer (Devils) kot John Tortorella (Rangers) sta na led namesto najboljših igralcev poslala najboljše pretepače. Prvi "peterki" obeh ekip niti nista bili osredotočeni na plošček in sodnika, temveč zgolj na nasprotne igralce. Sodnik je tako vrgel plošček, igralci pa ga niso niti pogledali in se zakadili drug v drugega. Po dobri minuti so se strasti le pomirile. V zgolj treh sekundah pa so skupno dobili za 40 minut kazni. Na koncu so na veselje domačih gledalcev slavili Rangers s 4:2. Več pa v zgornjem videu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • MK
    14:42 21. Marec 2012.

    dosmrtno izključit iz hokeja, trenerja tud.<br /><br />če se kdaj stepejo v žaru borbe ok razumem, ampak tako le to …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.