Šport
14 ogledov

Pred začetkom srečanja množični pretep

liga nhl pretep Youtube
Hokejisti New York Rangers in New Jersey Devils so torkov obračun v ligi NHL začeli s silovitim pretepom, ki sta ga zakuhala trenerja obeh ekip.

Po prvih dveh letošnjih obračunih med New York Rangers in New Jersey Devils je ostalo nekaj neporavnanih računov. Pred tretjim srečanjem pa sta se trenerja odločila te račune poravnati. Tako Peter DeBoer (Devils) kot John Tortorella (Rangers) sta na led namesto najboljših igralcev poslala najboljše pretepače. Prvi "peterki" obeh ekip niti nista bili osredotočeni na plošček in sodnika, temveč zgolj na nasprotne igralce. Sodnik je tako vrgel plošček, igralci pa ga niso niti pogledali in se zakadili drug v drugega. Po dobri minuti so se strasti le pomirile. V zgolj treh sekundah pa so skupno dobili za 40 minut kazni. Na koncu so na veselje domačih gledalcev slavili Rangers s 4:2. Več pa v zgornjem videu.

Komentarjev 1
  • MK 14:42 21.marec 2012.

    dosmrtno izključit iz hokeja, trenerja tud.če se kdaj stepejo v žaru borbe ok razumem, ampak tako le to pa je neprimerno. kaj če bi kdo koga resno poškodoval, mu morda uničil oko ali pa zlomil čeljust, lobanjjo. bi ...prikaži več bil potem še vedno to hec za trenerja.