Predaval je tudi Coulthard

Foto: mediaspeed david coulthard, predavanje portorož, renault Foto: mediaspeed david coulthard, predavanje portorož, renault Foto: mediaspeed david coulthard, predavanje portorož, renault
Na osrednjem predavanju letošnje Microsoft NT konference, ki med 21. in 24. majem poteka v Portorožu, je spregovoril bivši zvezdnik formule 1 David Coulthard.
Oglej si celoten članek

Ob Davidu Coulthardu je predaval tudi poslovni motivator z večdesetletnimi izkušnjami v formuli 1 Marc Gallagher.

Govorca sta poudarila povezanost med človekom, tehnologijo in športom – najnaprednejša tehnologija je namreč s svojimi analizami in simulacijami ključen zaveznik v dirkaškem športu. Gallagher je na predavanju izpostavil še Renaultovo odličnost v formuli 1, saj so njihovi motorji v samem vrhu tega zahtevnega tekmovanja. To dokazuje tudi lansko prvo mesto Sebastiana Vettla v skupnem seštevku posameznikov in hkrati vodilno mesto ekipe Red Bull Racing-Renault.

David Coulthard je v formuli 1 nastopal 15 sezon in dosegel 13 zmag. Zadnje tri sezone je nastopal za moštvo Red Bull Racing-Renault in dirkaško kariero zaključil leta 2008. Povedal je, da je bilo sodelovanje z moštvom Red Bull Renault zanj enostavneje kot z drugimi ekipami. Zagotovo so k temu pripomogli vrhunsko dovršeni Renaultovi motorji in profesionalnost tehnične ekipe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.