Šport > Moto športi
26 ogledov

Predaval je tudi Coulthard

david coulthard, predavanje portorož, renault
1/3
mediaspeed
Na osrednjem predavanju letošnje Microsoft NT konference, ki med 21. in 24. majem poteka v Portorožu, je spregovoril bivši zvezdnik formule 1 David Coulthard.

Ob Davidu Coulthardu je predaval tudi poslovni motivator z večdesetletnimi izkušnjami v formuli 1 Marc Gallagher.

Govorca sta poudarila povezanost med človekom, tehnologijo in športom – najnaprednejša tehnologija je namreč s svojimi analizami in simulacijami ključen zaveznik v dirkaškem športu. Gallagher je na predavanju izpostavil še Renaultovo odličnost v formuli 1, saj so njihovi motorji v samem vrhu tega zahtevnega tekmovanja. To dokazuje tudi lansko prvo mesto Sebastiana Vettla v skupnem seštevku posameznikov in hkrati vodilno mesto ekipe Red Bull Racing-Renault.

David Coulthard je v formuli 1 nastopal 15 sezon in dosegel 13 zmag. Zadnje tri sezone je nastopal za moštvo Red Bull Racing-Renault in dirkaško kariero zaključil leta 2008. Povedal je, da je bilo sodelovanje z moštvom Red Bull Renault zanj enostavneje kot z drugimi ekipami. Zagotovo so k temu pripomogli vrhunsko dovršeni Renaultovi motorji in profesionalnost tehnične ekipe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.