Predin bi plačal del Olimpijine kazni

Foto: KZS/www.alesfevzer.com
Foto: KZS/www.alesfevzer.com
Union Olimpija se z Zoranom Predinom pogovarja glede plačila kazni za incident na tekmi z Budivelnikom.
Oglej si celoten članek

Ljubljanski klub je po incidentu pred slabima dvema tednoma dobil visoko kazen – 25.000 evrov in tri tekme pred praznimi tribunami. Spomnimo: Zoran Predin je po zadnji tekmi Evropskega pokala proti kijevskemu Budivelniku napadel sodnika. Približal se mu je za hrbtom in ga udaril s pestjo po zatilju.

Zupančič: Stvar še v rokah pravnikov

"Vztrajamo pri tem, kar smo že povedali. Znesek bomo terjali na tak ali drugačen način, ampak treba bo še počakati. Stvar je še v rokah pravnikov in dokler ne sprejmemo odločitve, tega v javnosti ne bi želel preveč komentirati. Glede pritožbe na kazen igranja pred praznimi tribunami ni še nič novega, rok za pritožbe še traja, vložili jo bomo ta teden," je povedal direktor Olimpije Matevž Zupančič.  

Šef Uleba Jordi Bertomeu je Predinu izrekel prepoved obiskovanja evropskih tekem. Predin je za slovenske medije dejal, da se dejanja sramuje in da v bodoče ne namerava hoditi na košarkarske tekme. Trenutno je sicer v tujini, a naj bi izrazil pripravljenost, da bi pokril vsaj del kazni, so nam še povedali v ljubljanskem klubu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 11:01 4. Marec 2014.

    kdo je pa tukaj dal minus ? UFO

  • 11:00 4. Marec 2014.

    kakšen moški?!! seronja.

  • 08:59 4. Marec 2014.

    CELOTNI ZNESEK NAJ PLAČA

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.