Šport > Košarka
53 ogledov

Predin bi plačal del Olimpijine kazni

Lipko KZS/www.alesfevzer.com
Union Olimpija se z Zoranom Predinom pogovarja glede plačila kazni za incident na tekmi z Budivelnikom.

Ljubljanski klub je po incidentu pred slabima dvema tednoma dobil visoko kazen – 25.000 evrov in tri tekme pred praznimi tribunami. Spomnimo: Zoran Predin je po zadnji tekmi Evropskega pokala proti kijevskemu Budivelniku napadel sodnika. Približal se mu je za hrbtom in ga udaril s pestjo po zatilju.

Zupančič: Stvar še v rokah pravnikov

"Vztrajamo pri tem, kar smo že povedali. Znesek bomo terjali na tak ali drugačen način, ampak treba bo še počakati. Stvar je še v rokah pravnikov in dokler ne sprejmemo odločitve, tega v javnosti ne bi želel preveč komentirati. Glede pritožbe na kazen igranja pred praznimi tribunami ni še nič novega, rok za pritožbe še traja, vložili jo bomo ta teden," je povedal direktor Olimpije Matevž Zupančič.  

Šef Uleba Jordi Bertomeu je Predinu izrekel prepoved obiskovanja evropskih tekem. Predin je za slovenske medije dejal, da se dejanja sramuje in da v bodoče ne namerava hoditi na košarkarske tekme. Trenutno je sicer v tujini, a naj bi izrazil pripravljenost, da bi pokril vsaj del kazni, so nam še povedali v ljubljanskem klubu.

Komentarjev 12
  • Pivni 11:01 04.marec 2014.

    kdo je pa tukaj dal minus ? UFO

  • Pivni 11:00 04.marec 2014.

    kakšen moški?!! seronja.

  • dragec 08:59 04.marec 2014.

    CELOTNI ZNESEK NAJ PLAČA