Slovenija
38 ogledov

Predinova pest udarila tudi v tujih medijih

zoran predin napad na sodnika olimpija Youtube
Udarec Zorana Predina po sodniku odmeval tudi v tujih medijih.

O agresiji Zorana Predina po koncu košarkarske tekme med Unionom Olimpijo in Budivelnikom je poročal tudi portugalski športni portal Maisfutebol.iol.pt. V mediju, ki košarki redkokdaj nameni pozornost, so navedli, da je portugalskega sodnika Luísa Lopesa s pestjo udaril znan slovenski pevec.

Kot so zapisali, je Olimpijine navijače razburila nesojena osebna napaka, zaradi česar so sodniški trio morali z igrišča pospremiti policisti. A se je kljub temu znanemu Predinu uspelo približati Portugalcu in ga udariti.

Izpostavili, da je avtor himne lanskega Eurobasketa

Nespodobno Predinovo vedenje so opazili tudi v drugi portugalskih športnih časnikih, spregledali ga niso niti pri naših sosedih. V hrvaškem časniku 24sata so poleg opisa incidenta povzeli glasbenikov odziv, v katerem se sramuje svojega dejanja in se zanj opravičuje.

Prispevk o incidentu v italjanskem Sportando.net, ki so mu tako kot v večini medijev priložili video, ima že več kot 20 komentarjev bralcev. Francoski mediji so izpostavili, da je bil agresivni Predin avtor himne lanskega Eurobasketa v Sloveniji.

Španski tabloid Que.es pa je prispevek naslovil "Divje, brutalna agresija glasbenika Zorana Predina, navijača Unijona Olimpije, nad sodnikom".

Komentarjev 10
  • Scott 13:21 22.februar 2014.

    Zemljarićizem zastruplja vašo deželo!

  • smejka 22:49 21.februar 2014.

    res strašna promocija za Slovenijo in potem se bo hvalil z besedili...najprej pošlihtat v glavi in se naučit obnašanja,potem se pa promovirat kot navijač...Zoran,če imaš kaj v hlačah,boš tekme spremljal doma pred TV(pa če ne bo kaj štimal,se znesi nad ...prikaži več aparatom-jih še delajo)

  • urkezi 22:06 21.februar 2014.

    politika z bontonom in iq nima nič skupnega.predinček ti si pa le en petelinček