Predsednik Napolija pozval k revoluciji Serie A

Foto: EPA
Foto: EPA
Filmski producent in obenem tudi predsednik Napolija, Aurelio De Laurentiis, se je pridružil mnenju Juventusovega stratega Antonia Conteja in pozval h korenitim spremembam v italijanskem nogometu.
Oglej si celoten članek

"Potrebujemo revolucijo v italijanskem nogometu," je na Twitterju zapisal Aurelio De Laurentiis. "Mizo moramo obrniti na glavo in sprejeti pravila, ki so primerna za leto 2013, ne za leto 1900," je še dopisal predsednik Napolija in uspešen filmski producent.

Italijanska Serie A že leta izgublja stik z najmočnejšimi evropskimi ligami, klubi pa imajo velike birokratske težave pri gradnji lastnih stadionov in zbiranjem finančnih stredstev za le-te. Juventus je še naprej edino moštvo, ki igra na lastnem stadionu, saj so vsi drugi objekti v občinski lasti, kar otežuje razvoj.

De Laurentiis se je tako pridružil besedam Antonia Conteja, potem ko je trener stare dame po izpadu iz četrtfinala Lige prvakov proti Bayernu dejal, da italijanski nogomet ni več med evropsko elito, in da bo minilo še mnogo let, ko bo v boju s "supersilami" italijanski klub spet osvojil evropski naslov.

"Italijanski nogomet bolj zanimajo brezciljni prepiri kot prave težave," je bil oster Conte.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.