Predsednik Olimpije tarča napada v Ljudskem vrtu

Foto: Saša Despot Milan Mandarić
Večni derbi je zaznamoval incident na tribuni.
Oglej si celoten članek

Predsednik NK Olimpije Milan Mandarić naj bi bil na VIP tribuni nogometnega hrama v Mariboru tarča napada domačih navijačev, ki naj bi ga večkrat zalili s pivom. Slovenski prvak je javnost o incidentu obvestil z objavo na družbenem omrežju. 

"Kljub prizadevanju obeh klubov k športnemu navijanju, ne moremo mimo dogodka, ki se je zgodil na VIP tribuni Ljudskega vrta. Predsednik NK Olimpija Ljubljana Milan Mandarić je bil s strani domačih navijačev, ki sedijo pod omenjejo tribuno, napaden in večkrat zalit s pivom," so sporočili iz tabora slovenskega prvaka.

Tekmo, ki se je končala z zmago Olimpije (1:2), so zaznamovale še sporne sodniške odločitve, zares izjemen evrogol Tomislava Tomića in obvezna uporaba pirotehničnih sredstev.

Nora tekma Fantastičen evrogol odločil škandalozni derbi v Mariboru

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 22:50 5. November 2018.

    Bodi srečen srečen da so te častli samo z pivom........

  • 06:59 28. Oktober 2018.

    mimogrede ker vidim da ste preveč idiotski da bi sami kaj raziskali in bog ne daj kaj napisali. GD so …

  • 22:21 27. Oktober 2018.

    Zalivali s pivom, ali polivali s pivom. Kultura fuzbalskih navijačev pač.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.