Predsednik Palerma pogrešal Bačota

Foto: Žurnal24 Ezequiel Lavezzi Mattia Cassani Foto: Žurnal24 Edinson Cavani Foto: Žurnal24 Christian Maggio Dorin Goian Salvatore Sirigu gol zadetek strel Foto: Žurnal24 Christian Maggio Dorin Goian gol zadetek veselje proslavljanje slavje proslava
Po ponedeljkovem porazu na derbiju z Napolijem so novinarski mikrofoni spet obkrožili gostobesednega predsednika Palerma Maurizia Zamparinija. "Pastore je pogrešal Bačinovića," je povedal.
Oglej si celoten članek
Kljub slabi predstavi je Pastore storil nekaj dobrih potez, a tokrat ni imel podpore Bačinovića, kot je to v navadi.
Maurizio Zamparini, predsednik Palerma

Gol Christiana Maggia v 95. minuti je odločil ponedeljkov derbi med Napolijem in Palermom na stadionu San Paolo. Pred napovedano stavko igralcev, o kateri se še pogajajo, je bila to zadnja tekma v Serie A. Tokrat je pri Palermu igral samo Josip Iličić, saj je Armina Bačinovića doletela disciplinska kazen. Spomnimo: italijansko prvenstvo ima precej čudno pravilo, po katerem je lahko igralec kaznovan s tekmo prepovedi igranja zaradi poljubnega števila kartonov: treh, štirih ...

Tekma se je napovedovala kot obračun Južnoameričanov, saj so si nasproti stali Javier Pastore (Palermo) in Ezequiel Lavezzi ter Edinson Cavani (oba Napoli), a je tekmo na koncu odločil Italijan. Predsednik Palerma Maurizio Zamparini je po koncu razglabljal, da klub dela vse, kar je v njegovi moči, da zaščiti Pastoreja, kot glavni razlog slabe predstave Argentinca pa je navedel prav odsotnost Bačinovića:

"Zakaj ga (Pastoreja, op. p) bolj ne zaščitimo? Bolj ga ne moremo, saj igralci njegovega kova vedno pridejo na naslovnice, kar je normalno, ko odigrajo nekaj dobrih tekem. Tako se je zgodilo tudi (Josipu) Iličiću po tekmi z Romo," je oceno tekme začel kontroverzni Zamparini in nadaljeval:

"Pri takšnih igralcih, kot sta onadva, je normalno, da pridejo tudi padci forme. To se je zgodilo tudi Kakáju pri AC Milanu. Kljub slabi predstavi je Pastore storil nekaj dobrih potez, a tokrat ni imel podpore Bačinovića, kot je to v navadi," je še zaključil Zamparini. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.