Šport > Nogomet
12 ogledov

Predsednik Palerma pogrešal Bačota

Ezequiel Lavezzi Mattia Cassani
1/4
Žurnal24 main
Po ponedeljkovem porazu na derbiju z Napolijem so novinarski mikrofoni spet obkrožili gostobesednega predsednika Palerma Maurizia Zamparinija. "Pastore je pogrešal Bačinovića," je povedal.
Kljub slabi predstavi je Pastore storil nekaj dobrih potez, a tokrat ni imel podpore Bačinovića, kot je to v navadi.
Maurizio Zamparini, predsednik Palerma

Gol Christiana Maggia v 95. minuti je odločil ponedeljkov derbi med Napolijem in Palermom na stadionu San Paolo. Pred napovedano stavko igralcev, o kateri se še pogajajo, je bila to zadnja tekma v Serie A. Tokrat je pri Palermu igral samo Josip Iličić, saj je Armina Bačinovića doletela disciplinska kazen. Spomnimo: italijansko prvenstvo ima precej čudno pravilo, po katerem je lahko igralec kaznovan s tekmo prepovedi igranja zaradi poljubnega števila kartonov: treh, štirih ...

Tekma se je napovedovala kot obračun Južnoameričanov, saj so si nasproti stali Javier Pastore (Palermo) in Ezequiel Lavezzi ter Edinson Cavani (oba Napoli), a je tekmo na koncu odločil Italijan. Predsednik Palerma Maurizio Zamparini je po koncu razglabljal, da klub dela vse, kar je v njegovi moči, da zaščiti Pastoreja, kot glavni razlog slabe predstave Argentinca pa je navedel prav odsotnost Bačinovića:

"Zakaj ga (Pastoreja, op. p) bolj ne zaščitimo? Bolj ga ne moremo, saj igralci njegovega kova vedno pridejo na naslovnice, kar je normalno, ko odigrajo nekaj dobrih tekem. Tako se je zgodilo tudi (Josipu) Iličiću po tekmi z Romo," je oceno tekme začel kontroverzni Zamparini in nadaljeval:

"Pri takšnih igralcih, kot sta onadva, je normalno, da pridejo tudi padci forme. To se je zgodilo tudi Kakáju pri AC Milanu. Kljub slabi predstavi je Pastore storil nekaj dobrih potez, a tokrat ni imel podpore Bačinovića, kot je to v navadi," je še zaključil Zamparini. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.