Predstavili Leonarda: "Sem romantik!"

Foto: Žurnal24 Zlatan Ibrahimović Ibrahimovic Gianluca Zambrotta Alessandro Nesta Bruno Montelo Foto: Žurnal24 Leonardo Foto: Žurnal24 Leonardo Foto: Žurnal24 Leonardo Foto: Žurnal24 Leonardo Massimo Moratti pokal svetovno klubsko prvenstvo trofeja Foto: Reuters Clarence Seedorf Gianluca Zambrotta priprave morje voda kratke hlače Foto: Žurnal24 Ronaldinho Foto: Žurnal24 Leonardo Massimo Moratti pokal svetovno klubsko prvenstvo trofeja dres Foto: Žurnal24 Zlatan Ibrahimovic Ibrahimović Abate Nesta Foto: Žurnal24 Gianluca Zambrotta Bruno Montelongo Zlatan Ibrahimovic Ibrahimović Foto: Žurnal24 Leonardo Massimo Moratti pokal svetovno klubsko prvenstvo trofeja Foto: Žurnal24 Leonardo Foto: Žurnal24 Leonardo dres Foto: Žurnal24 Zlatan Ibrahimović Ibrahimovic Foto: Žurnal24 Zlatan Ibrahimović Ibrahimovic Ronaldinho Foto: Žurnal24 Zlatan Ibrahimović Ibrahimovic Gianluca Zambrotta Alessandro Nesta Bruno Montelo
Brazilec Leonardo je v sredo na novinarski konferenci prvič spregovoril kot trener Interja: "To je moj največji izziv," je med drugim povedal. Medtem se njegovi mestni tekmeci AC Milan pripravljajo v Dubaju.
Oglej si celoten članek
Nisem iskal dela, iskal sem sanje, in to je največji izziv, kar jih je.
Leonardo

Pravi zvezdniški sprejem so pripravili za brazilskega trenerja Leonarda, ki ga je njegov novi klub Internazionale Milano v sredo tudi uradno predstavil kot novega trenerja aktualnih evropskih prvakov. Ob prihodu v klubsko bazo Appiano Gentile na obrobju Milana ga je pričakal divji aplavz:

"Sem romantik," je povedal Leonardo. "Nisem iskal dela, iskal sem sanje, in to je največji izziv, kar jih je," je novim delodajalcem na dušo popihal nekdanji nogometaš (in trener) osovraženih mestnih tekmecev AC Milana. Kot kaže bodo njegovi "grehi" iz preteklosti kaj hitro pozabljeni, če bodo rezultati seveda temu primerni. Leonardo je na klopi Rossonerov zdržal le eno sezono, po tem ko ga je odnesla serija sporov s predsednikom kluba Silviem Berlusconijem. Brazilec pa je na novinarski konferenci ponovil besede novega "šefa" Massima Morattija, da njegov prihod na klop Nerazzurrov ni osebno maščevanje Milanu:

"Zahvaljujem se Milanu za 13 skupnih let. Nikoli jih ne bom pozabil, ampak zdaj začenjam novo avanturo. Sem svoboden človek," je svoj poetični nastop nadaljeval Leonardo. "Še vedno verjamem v scudetto. Vem, da je 13 točk veliko, toda prvenstvo je še dolgo." Njegova prva tekma na črno-modri klopi San Sira ga čaka 6. januarja, ko v mesto mode prihaja hit sezone Napoli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.