Pregrešno drage vstopnice

Foto: EPA
Foto: EPA
Cene vstopnic za ogled poslednje tekme Stevena Gerrarda v angleški Premier League presegajo 4000 evrov. Legendarni vezist se bo poslovil 24. maja na obračunu s Stoke Cityjem.
Oglej si celoten članek

Angleški nogomet je zajela ''Gerrardmanija'', saj se dolgoletni član Liverpoola po koncu sezone seli čez lužo, kjer bo branil barve Los Angeles Galaxy. Gerrard bo zadnjo tekmo pred domačimi navijači odigral v soboto, ko na Anfield prihaja Crystal Palace, slovo od angleškega prvenstva pa bo vzel prihodnji teden na stadionu Britannia, kjer se bodo redsi udarili s Stoke Cityjem.
Foto: Ticketbis.net vstopnice gerrard Zanimanje za zadnjo tekmo Stevena Gerrarda je veliko, temu primerne so tudi cene. Navijači bodo za ogled tekme odšteli od 186 pa do več kot 4000 evrov. ''Vojno'' za karte spremlja tudi živahno dogajanje na črnem trgu, zato je vodstvo domačega kluba imetnikom sezonskih vstopnic zagrozilo, da kart pod nobenim pogojem ne smejo preprodajati navijačem Liverpoola.

''Imetnike sezonskih vstopnic opozarjamo, da je preprodaja vstopnic kršitev klubskih pogojev poslovanja, kar ima lahko za posledico odvzem sezonske vstopnice in prepoved obiska domačih in gostujočih tekem,'' so sporočili iz Stoke Cityja.

''Bal sem se tega trenutka,'' je pred sobotnim, zadnji obračunom pred domačimi navijači dejal Gerrard. ''Zelo bom pogrešal igro na stadionu Anfield in z mojimi soigralci v ekipi. Čustveno bo, a moj cilj je, da ostanem trden in se izognem solzam,'' je dodal angleški vezist.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.