Preiskava rasističnega incidenta v Rimu

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Predsednik, trener, klub ... vsi so bili kaznovani.
Oglej si celoten članek

Italijanska nogometna zveza (FIGC) bo sprožila dodatno preiskavo zaradi rasističnega incidenta na nedeljski tekmi Serie A med AS Romo in Napolijem.

Domači navijači so žalili nigerijskega nogometaša Napolija Victorja Osimhena, zveza pa bo zdaj preiskala, koliko navijačev je bilo udeleženih pri tem, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Video Ponoreli Mourinho izključen na sončnem derbiju

Romi so sicer že prisodili tudi 10.000 evrov kazni zaradi še enega incidenta na tej tekmi, ko so domači navijači žalili gostujoče zaradi "lokalne pripadnosti".

Italijanska agencija Ansa pa je dodala, da je enako denarno kazen dobil tudi podpredsednik gostujoče ekipe Aurelio de Laurentiis, ki je kot nepooblaščena oseba po tekmi stopil na igrišče in sarkastično zaploskal sodniku. Kazen pa je dobil tudi trener Rome José Mourinho, ki zaradi rdečega kartona ne bo smel voditi ekipe na naslednji tekmi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.