Handanović le s pogledom pospremil evrogol Parme

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Dolgo je Parma čakala na ta trenutek. Prva zmaga v Serie A po bankrotu in izpadu v Serie D leta 2015. In to na kakšen način! Z golom meseca!
Oglej si celoten članek

Gigant italijanskega nogometa, Parma, je leta 2015 dotaknil dno. Po bankrotu so se preselili v Serie D, nato pa si v treh letih zapored vsakič zagotovili napredovanje v višji rang. V 4. krogu letošnjega prvenstva pa so vpisali tudi prvo zmago v Serie A.

Parma je po prvih treh kolih imela na svojem kontu le točko s tekme proti Udineseju, mdtem ko so zabeležili poraza proti Spalu in Juventusu. Ni bilo za pričakovati, da bodo prve tri točke v novi sezoni osvojili ravno na gostovanju pri milanskem velikanu Interju, toda Federico Dimarco je imel svoje načrte. V 79 minuti je s pravim evrogolom premagal Samirja Handanovića, ki je lahko njegov strel pospremil le s pogledom.

Inter, ki je pred sezono pogumno najavil naskok na naslov italijanskega prvaka je tako doživel novo sramoto. Po štirih kolih ima zgolj štiri osvojene točke, prav toliko kot Parma. Sanje o naslovu se zdijo čedalje bolj oddaljene.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.