Šport > Nogomet
310 ogledov

Handanović le s pogledom pospremil evrogol Parme

Federico Dimarco Reševalni pas/Twitter
Dolgo je Parma čakala na ta trenutek. Prva zmaga v Serie A po bankrotu in izpadu v Serie D leta 2015. In to na kakšen način! Z golom meseca!

Gigant italijanskega nogometa, Parma, je leta 2015 dotaknil dno. Po bankrotu so se preselili v Serie D, nato pa si v treh letih zapored vsakič zagotovili napredovanje v višji rang. V 4. krogu letošnjega prvenstva pa so vpisali tudi prvo zmago v Serie A.

Parma je po prvih treh kolih imela na svojem kontu le točko s tekme proti Udineseju, mdtem ko so zabeležili poraza proti Spalu in Juventusu. Ni bilo za pričakovati, da bodo prve tri točke v novi sezoni osvojili ravno na gostovanju pri milanskem velikanu Interju, toda Federico Dimarco je imel svoje načrte. V 79 minuti je s pravim evrogolom premagal Samirja Handanovića, ki je lahko njegov strel pospremil le s pogledom.

Inter, ki je pred sezono pogumno najavil naskok na naslov italijanskega prvaka je tako doživel novo sramoto. Po štirih kolih ima zgolj štiri osvojene točke, prav toliko kot Parma. Sanje o naslovu se zdijo čedalje bolj oddaljene.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice