Šport > Nogomet
4114 ogledov

"Handanović bi moral k okulistu"

Samir Handanović
Kritika na račun slovenskega vratarja.

Milanski Inter je med poletnim prestopnim rokom veliko nakupoval, navijači črno-modrih pa so v novo sezono, ki jim po dolgih letih znova prinaša tudi igranje v ligi prvakov, krenili zelo optimistično. A že po vsega dveh krogih italijanskega prvenstva se je vse skupaj postavilo na glavo. Inter je v prvem kolu namreč izgubil pri Sassuolu, na drugi tekmi pa proti Torinu zapravil vodstvo z 2:0, dvoboj se je končal z 2:2. Na igralce se je vsul plaz kritik.

Med najbolj pogostimi tarčami nezadovoljnih se je znašel tudi nekdanji slovenski reprezentančni kapetan Samir Handanović. "Najprej bi ga poslal na pregled oči, da bi se ugotovilo, če dobro vidi. Delati mora na svojem razmišljanju in ostati osredotočen vseh 90 minut tekme," je po zadnji predstavi dejal legendarni član Interja Sandro Mazzola, ki je v svoji karieri zabil kar 116 ligaških golov za črno-modre, sedemdesetkrat pa je oblekel tudi dres italijanske reprezentance in pri tem dosegel 22 zadetkov.

Handanović je na dvoboju proti Torinu sicer slabo ocenil let okroglega usnja in stekel v prazno ter tako tekmecem omogočil lahek zadetek.

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice