Šport > Nogomet
2000 ogledov

Handanovićev klub bo tožil prvega moža La Lige

luciano spalletti Epa
Milanski nogometni velikan je napovedal tožbo.

Italijanski prvoligaš Inter, katerega član je slovenski vratar Samir Handanović, je v uradni izjavi napovedal tožbo proti predsedniku La Lige Javierju Tebasu zaradi izjav, ki jih je dal za španski časopis ABC. "FC Internazionale Milano potrjuje, da bomo v klubu sprožili pravni postopek proti Javierju Tebasu," so kratko in jedrnato sporočili iz lombardijske prestolnice.

javier tebas | Avtor: Epa Javier Tebas Epa
Tebas naj bi v intervjuju za ACB izrekel več resnih obtožb glede dogajanja na nogometni tržnici. "Ne moremo tekmovati s klubi, kot sta PSG ali Inter, ki goljufajo," Tebasa na naslovnici citira španski časnik.

Prvi mož La Lige je prepričan, da nekateri klubi z megalomanskimi ponudbami brez ustreznega finančnega zaledja destabilizirajo dogajanje na nogometni tržnici. Ob tem je s prstom pokazal na Paris Saint-Germain ter izrazil prepričanje, da ponudba za prestop Luke Modrića še zdaleč ni tako rožnata, kot se je zdelo na prvi pogled.

"Priča smo stvarem, ki se ne bi smele dogajati. Merim predsem na PSG in Juventus s prihodom Cristiana Ronalda. In ponudbo Interja, ki nima denarja in Modriću ponuja bajne zneske, za katere nihče ne ve, kje jih bodo dobili," se je pritoževal španski funkcionar.

Na vprašanje, ali nekateri evropski klubi goljufajo, je Tebas odvrnil: "Ne vem. Kar zadeva Juventus in Ronalda, bomo videli, kako se bo odvila celotna zgodba. Toda Interjeva ponudba za Modrića je bila goljufija, enako velja za Neymarjev prestop v PSG."

Inter se bo na navedbe o goljufiji odzval s tožbo.

Komentarjev 1
  • Rachel_Wilkinson 17:18 18.avgust 2018.

    Moja zadnja plača je bila 5300 evrov za 10 ur na teden na spletu...... Prijateljica moje sestre ima v povprečju 22.000 evrov že več mesecev in dela približno 30 ur na teden...... Ne morem verjeti, kako enostavno je bilo, ko ...prikaži več sem poskusil..... Potencial pri tem je neskončen..... To je tisto, kar počnem . ........ ➥➥➥➥➥ www.Internet43.Com

Sorodne novice