Šport > Nogomet
2125 ogledov

Barça razhudila še Handanovićev Inter

Barcelona epa
Katalonci "pustošijo" po Evropi in jezijo Italijane.

Španskemu nogometnemu velikanu Barceloni se je pred novo sezono pridružil dosedanji nogometaš nemškega Bayerna, čilski reprezentant Arturo Vidal, sta v petek potrdila oba kluba.

Enaintridesetletnik se bo iz bavarske v katalonsko prestolnico preselil za 30 milijonov evrov, s španskim prvakom pa bo podpisal triletno pogodbo.

"Hvala Bayernu in vsem njegovim navijačem. Zelo sem užival v Münchnu," je dejal Vidal in dodal: "Rad bi se zahvalil klubu, da mi je omogočil nov izziv v karieri pri Barceloni."

arturo vidal | Avtor: Epa Epa

Iz Barcelone so še sporočili, da je prestop odvisen le še od zdravniškega pregleda, ki ga bo Vidal opravil v naslednjih dneh.

Vidal se je leta 2015 Bayernu pridružil iz Juventusa, z bavarskim klubom pa je osvojil tri naslove prvaka in nemški pokal.

Vidal je postal četrta okrepitev sezone pred novo sezono po Clementu Lengletu, Arthurju in Malcomu. Slednji je postal predmet spora med Barcelono in Romo.

monchi Nezaslišano Šport Rimljani zagrozili Barceloni: Pravico bomo iskali na sodišču!

Po poročanju Bilda je agent Fernando Felicevich Vidala ponudil vsem večjim evropski klubom. Dogovor z italijanskim velikanom je propadel zato, ker si je Inter želel Vidala izposoditi z možnostjo kasnejšega odkupa, medtem ko si je 31-letni vezist želel takojšnjega prestopa. Inter je Vidalu ponudil 4,5 milijona evrov letne plače, Barça še enkrat toliko.

Komentarjev 1
  • Amy_Blacket 10:50 04.avgust 2018.

    Google zdaj plačuje tedensko spletno delo na domu od $ 7836 do $ 1253. In sem zaslužil prvi mesec v višini 28735 $ in 36582 $ v zadnjem mesecu. Sem redni študent in to delo opravljam samo delno za 3-4 ...prikaži več ure na dan. Vsi morajo poskusiti to delo zdaj, tako da sleditee tejj spletni strani.... ........... ❥❥❥ ❥❥❥❥ ❥❥❥ www.Earn91.Com

Sorodne novice