Šport > Nogomet
1576 ogledov

Messi in Suarez sta mu vsak dan vzela 50 evrov

Yerry Mina
Član Barcelone je spregovoril o dragih treningih.

Branilec Barcelone Yerry Mina je po slabi klubski sezoni zablestel na svetovnem prvenstvu v Rusiji, na štirih tekmah kolumbijske reprezentance se je celo trikrat vpisal med strelce. 

Mina se je h katalonskemu velikanu preselil na začetku tega leta in se poskušal hitro vklopiti v novo sredino. "Ko sem prvič prišel v klub, sem začel staviti z Leom Messijem in Luisom Suarezom, da bi bilo vzdušje boljše. Cilj je bil najboljše izvajati proste strele na treningu, a sem vsak dan izgubil po 50 evrov. Na koncu sem dojel, da jim vsak dan plačujem za 'šoping'. Gre za dve pošasti, ki lahko pošljeta žogo kamor si želita. Tudi izven igrišča sta izjemna človeka," je dejal Kolumbijec.

Mina se sicer v dresu Barcelone ni izkazal, po odličnih predstavah na mundialu pa so se zanj ogreli predvsem pri Evertonu. "Veliko slabih stavri m i je rojilo po glavi. Mislil sem, da je vse končano. Tako slabo sem se počutil, da sta me morala tolažiti Coutinho in Paulinho, ki sta mi govorila, da bo vse še dobro. Razumem, da na mojem položaju ihrajo bolj spektakularni igralci, vendar sem si želel le priložnost, da bi se v nekaj minutah dokazal. Nisem jih dobil. Ko pa sem jih le, je bilo vse skupaj slabo. Čutil sem, da mi ne gre prav nič, še navadno podajanje na trenigu je bilo neuspešno," je svoje težke čase pri Barci opisal Mina.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice