Šport > Nogomet
2057 ogledov

Predsednik Reala prepovedal vprašanja o Modriću

luka modrić Epa
Prihodnost Luke Modrića visi v zraku.

Predsednik madridskega Reala je na predstavitveni tiskovni konferenci novega vratarja Thibauta Courtoisa novinarjem prepovedal vprašanje na temo hrvaškega vezista Luke Modrića.

luka modrić Prestopna saga Šport To mora storiti Real, če želi obdržati Modrića

"Imamo najboljše igralce na svetu, najboljšo ekipo v Španiji in najboljše mlade nogometaše. Želimo si še naprej zmagovati, verjamem v vse naše igralce in zavedamo se, kaj pomeni nositi dres Real Madrida. Imamo zelo dobro ekipo in osredotočamo se na vsakega igralca posebej. Verjamemo v to moštvo, vsi smo pripravljeni na novo izzive in še naprej se bomo posvečali trdemu delu," je predstavnike sedme sile odpravil Florentino Pérez.

Modrić postaja osrednja saga poletnega prestopnega roka. Najboljši nogometaš mundiala po poročanju italijanskih medijev vztraja pri selitvi v Inter, s tem pa bi se v Serie A pridružil Cristianu Ronaldu, ki bo v prihajajoči sezni nosil dres Juventusa.

Hrvaški vezist in predsednik Reala bi se morala danes sestati na štiri oči, vendar je bil sestanek zaradi predstavitve belgijskega čuvaja mreže prestavljen na petek. Beseda naj bi tekma o Modrićevi prihodnosti in predvsem o tem, ali se je Real pripravljen približati ponudbi Interja, ki Modriću ponuja občutno povišico in mu zagotavlja 60 milijonov evrov za naslednjih šest sezon.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice