Šport > Nogomet
1535 ogledov

Real Madrid ima dres iz smeti

Marcelo Real Madrid YouTube
Evropski prvaki so predstavili zanimiv komplet opreme.

Tako kot vsako sezono pri prvih dveh kompletih dresov za novo sezono pri madridskem Realu tudi letos ni bilo presenečenj. Prvi, domači komplet je povsem v beli barvi, drugi gostujoči povsem v črni. 

Tretji komplet, ki se spreminja vsako sezono, pa je letos nekaj posebnega. Ne toliko zaradi bledo rdeče barve, kot zaradi materiala. 

Adidas je v povezavi s podjetjem Parley, slednje se ukvarja s predelavo recikliranih odpadkov, izdelal športno opremo, narejeno iz smeti iz oceana. Za takšno potezo so se pri Realu in Adidasu odločili, da bi dvignili ozaveščenost glede onesnaženosti oceana in morja.

Ob predstavitvi so posneli tudi video z nekaterimi ključnimi podatki o nesnagi, ki jo ljudje vsako leto odvržemo v morje.

Komentarjev 2
  • Matilda_Mahony 14:14 07.avgust 2018.

    Dobra novica za vse moje prijatelje. Podjetje, ki ponuja spletno dejavnost na domu... Kmalu po nekaj urah dela lahko zaslužite do 25.000 dolarjevv mesečn0... Pridružite se nam in obiščite našo spletno stran za več podrobnosti ... Torej sem začel ..... ...prikaži več ........ ➤➤➤➤➤➤➤ www.Earn91.Com

  • SamoResnica 09:08 07.avgust 2018.

    Bodo tudi denar od prodaje dresov namenili za čiščenje oceanov? Prav gotovo...

Sorodne novice