Šport > Nogomet
6335 ogledov

PSG za udarni hrvaški duo ponuja 320 milijonov

ivan rakitić luka modrić Epa
Hrvaškim nogometašem so po svetovnem prvenstvu v Rusiji poskočile delnice.

Hrvaški reprezentanti so z uvrstitvijo v finale svetovnega prvenstva privabili pozornosti številnih evropskih nogometnih velikanov.

Med junaki mundiala v Rusiji sta bila zvezdnika španskega La Lige - najboljši nogometaš prvenstva Luka Modrić (Real Madrid) in Ivan Rakitić (Barcelona).

Za hrvaška nogometaša naj bi se ogrel nesramno bogati predsednik Paris Saint-Germain Nasser Al-Khelaifi, ki je po poročanju španskega tednika Don Balon pripravljen za združitev reprezentančnih kolegov plačati kar 320 milijonov evrov.

ivan rakitić luka modrić | Avtor: Epa Epa

"Hrvaška je na SP prišla do finala, največ zaslug za to pa ima dvojec v zvezni vrsti. Predsednik Al-Khelaifi se je zaljubil v oba Hrvata in ju skupaj želi v svojem klubu," piše Don Balon.

PSG naj bi se po prihodu Neymarja in Kyliana Mbappeja lotil zvezne vrste, kjer mu primanjkuje vrhunskih igralcev. Prvi mož francoskega prvaka naj bi bil za Modrića pripravljen plačati 220, za Rakitića pa 100 milijonov evrov.

Vprašanje je, kaj bo na to porekel predsednik Reala Florentino Pérez, ki je na vse glasnejše zanimanje Interja odgovoril z besedami: "Modrić bo odšel samo v primeru, da nekdo zanj plača 750 milijonov evrov."
 

Komentarjev 3
  • Waltter 14:47 06.avgust 2018.

    Sicer ce hocejo vreci denar stran je tudi prav...