Šport > Nogomet
3694 ogledov

Angleži pripravili rekordno vsoto za Oblaka?

Jan Oblak Epa Jan Oblak bo kupce stal okroglih 100 milijonov evrov.
Za najboljše angleške klube se bo prestopni rok kmalu končal.

Klubi v Premier League lahko nove igralce pripeljejo le še do četrtka do 18. ure, ko se zanje konča poletna tržnica. Veliko dela imajo predvsem v pisarnah Chelseaja.

Njihov vratar Thibaut Courtois je že pred časom izrazil željo po prestopu v Real Madrid in kot kaže se mu bo želja kmalu izpolnila. Londončani si seveda želijo primerne zamenjave za Belgijca, v igri je nekaj znanih imen.

Real Madrid ICC Tržnica Šport Real Madrid pripeljal odmevno okrepitev

Eden od kandidatov za selitev na Stamford Bridga je Jordan Pickford, toda Everton je zahteval zanj previsokih 65 milijonov evrov odškodnine. Sky Sports poroča, da je Chelsea izrazil zanimanje tudi za Jacka Butlanda iz vrst Stoke Cityja, dva medija iz Španije pa posredujeta drugačne informacije.

Po poročanju Asa bi lahko Chelsea izplačal odkupno klavzulo za vratarja bilbajskega Athletica Kepo Arrizabalago v višini 80 milijonov evrov. Katalonski Mundo Deportivo pa je v vse skupaj vpletel Jana Oblaka. Odkupna klavzula za vratarja madridskega Atlética znaša 100 milijonov evrov, s tem bi postal najdražji vratar na svetu.

Mundo Deportivo dodaja, da bi ob izgubi Courtoisa Chelsea bil pripravljen plačati visoko ceno za Škofjeločana, vse skupaj naj bi dovolil tudi bogati lastnik Londončanov Roman Abramovič.

Prvo uradno tekmo v novi sezoni bo Atlético igral čez dober teden dni, 15. avgusta se bo v Talinu pomeril z mestnim tekmecem Realom za evropski superpokal.

Marcelo Real Madrid Vam je všeč? Šport Real Madrid ima dres iz smeti
Komentarjev 1
  • Sara_Mofflin 18:34 07.avgust 2018.

    Dobra novica za vse moje prijatelje. Podjetje, ki ponuja spletno dejavnost na domu... Kmalu po nekaj urah dela lahko zaslužite do 25.000 dolarjev mesečno... Pridružite se nam in obiščite našo spletno strann za več podrobnosti ... Torej sem začel ..... ...prikaži več ........ ➤➤➤➤➤➤➤ www.Earn91.Com