Šport > Nogomet
1904 ogledov

"Tega si želim toliko kot svoje smrti"

keylor navas Epa Keylor Navas je član Reala od leta 2014.
Vratar madridskega Reala se je odzval na zvezdniško okrepitev.

Belgijski reprezentančni vratar Thiabut Courtois je z nekaj truda izsilil prestop k Real Madridu in se tako po sedmih letih poslovil od Chelseaja. Z njegovm prihodom se je pod vprašajem znašla prihodnost dosedanjega prvega čuvaja mreže Keylorja Navasa.

Courtious je z Realom podpisal šestletno pogodbo, kraljevi klub pa je zanj odštel 38 milijonov evrov in še nekaj milijonov dodatkov.

Belgijec bo glede na Realovo investicijo zagotovo prevzel mesto prvega vratarja, vendar Navas kljub temu ne razmišlja o odhodu iz Madrida. Kostaričan se je galaktikom pridružil leta 2014, takrat so Levanteju zanj plačali 10 milijonov evrov.

"Seveda, in tega ne morem dovolj poudariti, si odhoda iz Real Madrida želim toliko kot svoje smrti," je bil glede prihodnosti neposreden vratar aktualnega evropskega klubskega prvaka.

Navas je v sredo odigral polnih 90 minut na tekmi Mednarodnega pokala prvakov proti Romi, katero so Madridčani dobili z 2:1. V štirih sezonah je zbral 141 nastopov v dresu kraljevega kluba, za Real pa je odigral zadnjih 40 zaporednih tekem v vseh tekmovanjih.

Po poročanju španskih medijev nekdanji vratar Levanteja še vedno uživa zaupanje novega trenerja Julena Lopeteguija, ki si želi, da se Navas bori za svoj položaj v ekipi.

"Keylor je odličen vratar z izjemnimi refleksi, vendar ni na meni, da presojam njegove kvalitete. Nihče nima zagotovljenega mesta v ekipi. Prišel sem trdo delati, trener pa bo sprejel odločitev."

Thibaut Courtois

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice