Šport > Nogomet
17869 ogledov

Čeferin in Figo letujeta na Hrvaškem, to jima je sporočil Modrić

čeferin figo Instagram
Uživajo v lepotah Hrvaške.

Legendarni portugalski nogometaš Luis Figo si je tako kot lani privoščil poletne počitnice na Hrvaškem, kjer se je imel priložnost družiti s predsednikom Evropske nogometne zveze (Uefa) Aleksandrom Čeferinom.

Čeferin, redni gost hrvaške obale, in Figo letujeta na dalmatinskem otoku Korčula, kjer sta očitno združila prijetno s koristnim in naredila lepo reklamo naši južni sosedi.

"Prihajajo nove ideje. Spremljajte nas še naprej," je fotografiji nogometnih veljakov pripisal nekdanji zvezdnik Interja, Barcelone in Real Madrida, ki se je leta 2017 pridružil skupini svetovalcev na evropski krovni nogometni zvezi in postal eden tesnejših Čeferinov sodelavcev. Ker delo nikoli ne počiva, se fanta tudi med poletnim premorom nista mogla izogniti pogovorom o najpomembnejši postranski stvari na svetu.

"Odkar sem spoznal predsednika, mi je postalo jasno, da gre za človeka, ki ima rad svojo službo, obožuje nogomet in se tega, kar počne, loteva na zelo resen način. Zanima ga izključno to, kar je dobro za nogomet, in zavzema se za razvoj igre, tako v Evropi kot po svetu. O njem imam zelo pozitivno mnenje," je ob začetku sodelovanja z Uefo dejal nekdanji portugalski nogometaš.

Na objavo nekdanjega portugalskega nogometaša je reagiral tudi hrvaški reprezentant in prvo ime nedavno končanega svetovnega prvenstva Luka Modrić. "Mi smo sosedi," je zapisal nogometaš Reala, Figo pa mu je odvrnil: "Prijatelj, lepo se je bilo videti, kmalu se spet vidimo v Madridu."

 

Some exercise!!!💪☀️

A post shared by Luís Figo (@luis__figo) on

 

I love the summer!!☀️😎✌️

A post shared by Luís Figo (@luis__figo) on

Komentarjev 4
  • Summer_Binnie 14:56 30.julij 2018.

    To je najboljše delo, ki ga zasluži. Prejel sem prvi mesec 29358 € za delo 3 ure na dan. Začel sem pred štirimi meseci in takoj prinesel domov vsaj 6583 € na 7964 € na teden. Ne morem verjeti, da ...prikaži več je bilo enostavno, ko sem ga poskusil. Potenciall pri tem je neskončen. To počnem. ...... ➤➤➤➤➤➤➤ www.Earn91.Com

  • Tojeto 13:11 30.julij 2018.

    Naj se izogibata laganju. Tu je Luka najbolj kompetenten

Sorodne novice