Šport > Nogomet
747 ogledov

Tudi v Peruju raste Luka Modrić in 870 Cristianov Ronaldov

luka modrić Epa
Na nogometnih zelenicah se lahko v prihodnosti prikaže še kakšen Luka Modrić, Cristiano Ronaldo, Lionel Messi ...

Hrvaška nogometna reprezentanca na svetovnem prvenstvu v Rusiji ni postala svetovni prvak, je pa osvojila srca številnih ljubiteljev nogometa po svetu, o tem pričajo številne objave na medmrežju. Glavno vlogo na njem ima njen kapetan Luka Modrić, ki je dobil številna priznanja, par iz Peruja pa je po njem celo imenoval svojega novorojenca.

Fant iz Cajamarce se je rodil 12. julija, dan potem, ko je Hrvaška v polfinalu izločila Anglijo. Na medmrežju se je pojavila slika rojstnega lista, na kateri je priimek staršev prečrtan, da pa se videti, da je fantovo ime Luka Modrić.

V Peruju sicer ni nič neobičajnega, da starši svojim sinovom dajejo imena nogometnih zvezdnikov. V tej južnoameriški državi že imajo 870 Cristianov Ronaldov, 232 Lionelov Messijev in 23 Antoinov Griezmannov, zdaj pa se je rodil tudi prvi Luka Modrić.

Modrić Zapor? Šport Pred dvema dnevoma so ga še slavili, zdaj na sodišče v Zagreb

Modrića so po svetovnem prvenstvu, na katerem je Hrvaška v finalu z 2:4 izgubila proti Franciji, razglasili za najboljšega nogometaša prvenstva.

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.