Šport > Nogomet
2824 ogledov

Legendarni nogometaš priznal: Na treninge sem hodil pijan

Žurnal24 main
Legendarni brazilski nogometaš je priznal, da je po smrti očeta bolečino prenašal zgolj s pomočjo alkohola. Celo na treninge je prihajal pijan.

Brazilec Adriano Leite Ribeiro, ali krajše "Adriano" ja bil na poti legendarnega Ronalda, da postane legenda Interja ter da še leta rešeta nasprotnikovo mrežo, kjerkoli se pojavi.

Toda kjer je "Il Fenomeno" imel težave s poškodbami, je L'Imperatore imel probleme z odvisnostjo od alkohola.

Mnogo se ve o Adrianovih težavah, tokrat pa je za brazilske medije končno o svojih težavah v času igranja za Inter spregovoril tudi sam: "Smrt očeta me je uničila. Inter je napravil vse, da bi me spravil k sebi, toda sam sem se izoliral. Videl sem se samega v Italiji, žalostnega, depresivnega, pa sem začel piti. Na treninge sem prihajal pijan, občasno so me s treninga odpeljali v ambulanto na spanje. Ko nisem bil v stanju igrati, so me zabeležili kot poškodovanega."

 

Nadaljeval je: "Ko mi je umrl oče, sem stalno trpel, srečen sem bil le, ko sem bil pijan. Pil sem vse. Viski, vino, vodko, pivo... Veliko piva! Nikakor nisem mogel nehati in preprosto moral sem oditi iz Interja. Spoznal sem, da je problem moja družba, ki me je vodila na zabave, kjer so bila dekleta in alkohol. Takrat sem razmišljal samo o njih. Tako da sem se vrnil v Brazilijo, zavrnil sicer številne milijone, toda ponovno našel srečo."

 

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice