Kanadski hokejist na zatožno klop (video)

Foto: Print Screen plachta
Kanadski hokejist se bo zaradi surovega naleta moral zagovarjati pred sodnikom.
Oglej si celoten članek

Hokejista Red Bulla iz Münchna Stevena Pinizzotta čaka kriminalistična preiskava, potem ko je na eni od tekem nemškega prvenstva storil prekršek, so sporočili iz pisarne bavarskega tožilstva.

Kanadčan je v polfinalu nemške lige s komolcem poškodoval tekmeca, za kar ga je vodstvo suspendiralo za pet tekem, zdaj pa je na vrsti še tožilstvo.

Pinizzotto je konec marca v polfinalu končnice nemške lige s komolcem udaril in poškodoval hokejista Mannheim Eagles, Matthiasa Plachto, za kar si je prislužil pet tekem suspenza.

A to ni dovolj, zdaj se ga je s kriminalistično preiskavo lotilo še tožilstvo, od koder so sporočili, da je dosje odprt in za zdaj v rokah policije. 

Nevarno Vitez brutalno nokavtiral Kopitarja, navijači noreli

Video prevrtite na 3:08:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.