Prelepa legendarna nogometašica vroča kot še nikoli

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
V novi izdaji Sports Illustrated bo moško domišljijo burila tudi ena izmed najlepših športnic na svetu, Američanka Alex Morgan.
Oglej si celoten članek

Alex Morgan, izjemna nogometašica ter ena izmed najlepših športnic na svetu, se je odločila, da se fotografira za sloviti Sports Illustrated.

Atraktivni nogometašici sta pri snemanju za to znamenito revijo družbo delali legendarna manekenka Tyra Banks ter nekdanja poklicna navijačica Camille Kostek.

'Kopalke' Bodypainting Vonnove in Wozniackijeve

"Morganovo smo izbrali, ker je simbol ženske moči. Obenem pa je ena izmed najlepših športnic na svetu," so svojo izbiro utemeljili pri sloviti reviji.

Morganova, ki trenutno igra v domovini za Orlando Pride, je sicer prava legenda v nogometnem svetu, saj je pri zgolj 29 letih zbrala že 160 nastopov za eno izmed najmočnejših reprezentanc na svetu, na katerih je dosegla več kot 100 zadetkov. Leta 2012 je z državno reprezentanco postala tudi olimpijska prvakinja, medtem ko je naslov svetovne prvakinje osvojila leta 2015.

Foto: Epa Alex Morgan

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.