Šport > Nogomet
759 ogledov

Prelepa legendarna nogometašica vroča kot še nikoli

Alex Morgan Reševalni pas/Twitter
V novi izdaji Sports Illustrated bo moško domišljijo burila tudi ena izmed najlepših športnic na svetu, Američanka Alex Morgan.

Alex Morgan, izjemna nogometašica ter ena izmed najlepših športnic na svetu, se je odločila, da se fotografira za sloviti Sports Illustrated.

Atraktivni nogometašici sta pri snemanju za to znamenito revijo družbo delali legendarna manekenka Tyra Banks ter nekdanja poklicna navijačica Camille Kostek.

Caroline Wozniacki 'Kopalke' Šport Bodypainting Vonnove in Wozniackijeve

"Morganovo smo izbrali, ker je simbol ženske moči. Obenem pa je ena izmed najlepših športnic na svetu," so svojo izbiro utemeljili pri sloviti reviji.

Morganova, ki trenutno igra v domovini za Orlando Pride, je sicer prava legenda v nogometnem svetu, saj je pri zgolj 29 letih zbrala že 160 nastopov za eno izmed najmočnejših reprezentanc na svetu, na katerih je dosegla več kot 100 zadetkov. Leta 2012 je z državno reprezentanco postala tudi olimpijska prvakinja, medtem ko je naslov svetovne prvakinje osvojila leta 2015.

Alex Morgan | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice