Šport
94 ogledov

Skrivnosti ni več, borka pozirala gola

ronda rousey Instagram
Nekdanja UFC prvakinja v bantamski kategoriji je za potrebe fotografiranja ameriške športne revije Sports Illustrated odvrgla vsa svoja oblačila.

Ronda Rousey, ameriška zvezdnica mešanih borilnih, je pozirala gola za letošnjo tradicionalno izdajo s kopalkami revije Sports Illustrated.

Nekdanja prvakinja v bantamski kategoriji, ki je morala novembra priznati premoč rojakini Holly Holm, je pred fotografski objektiv stopila v Evinem kostumu, prekrivale so jo le barve za telo (t.i. ''bodypainting''), ki dajejo vtis kopalk.

Za veliko razburjenja je pred dnevi poskrbela urednica ameriške revije, ki je na Instagramu objavila fotografijo skrivnostne zadnjice in sprožila ugibanja, kateri zvezdnici pripada.

Ugibanje ni trajalo dolgo, saj so navijači s pomočjo tetovaže na njenen desnem zapestju hitro ugotovili, da je na sliki ameriška borka, ki je novico potrdila tudi z objavo na svojem uradnem profilu.

Rouseyjeva je na obračunu z Holmovo utrpela resno poškodbo čeljusti, zato v bližnji prihodnosti ne namerava stopiti v ring. ''Trajalo bo tri do šest mesecev, da bom lahko pojedla jabolko, kaj šele prejemala udarce,'' je dejala v začetku decembra.

Američanka je pred porazom proti Holmovi zabeležila 12 zaporednih zmag na dvobojih pod okriljem UFC, zato je bil razplet dvoboja s šest let starejšo rojakinjo prava mala senzacija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.