Šport
19788 ogledov

Lindsey še nikoli tako vroča

Lindsey Vonn Instagram
Najboljša smučarka vseh časov znova pozirala.

Pred kratkim upokojena alpska smučarka Lindsey Vonn ima po koncu kariere na voljo več časa tudi za reči, ki niso povezane z belimi strminami. Prav nasprotno. Tokrat se je tako še enkrat več odločila sodelovati s priznanim Sports Illustrated in njihovo znamenito publikacijo, ki je namenjena kopalkam.

Vonnova je tokrat sodelovala na snemanju in fotografiranju v mehiškem letovišču Puerto Vallarta ter nato z objavami dogajanja na socialnih omrežjih navdušila svoje številne oboževalce. V preteklosti je sicer že nekajkrat sodelovala z edicijo Swimsuit Issue.

Caroline Wozniacki 'Kopalke' Šport Bodypainting Vonnove in Wozniackijeve

Sports Illustrated je sicer ameriška športno-novinarska franšiza v lasti medijskega konglomerata Time Warner. Njena istoimenska revija ime več kot 3,5 milijona naročnikov, tedensko pa jo bere 23 milijonov odraslih, od tega 18 milijonov moških.

Caroline Wozniacki, swimsuit edition Swimsuit edition 2017 Šport Ko teniške igralke pozirajo v kopalkah

Swimsuit Issue je prvič luč sveta zagledala leta 1964, doslej pa je bila najbolj prodajana tista iz leta 1989, ko se je na naslovnici pojavila manekenka in igralka Kathy Ireland. Šlo je za posebno številko ob 25. obletnici edicije. Ta je vrsto let sicer izhajala februarja, leta 2019 pa bo izšla v mesecu maju.

Komentarjev 2
  • kapibara 13:03 12.marec 2019.

    A je še zmer "farbenblind"... ?

  • perhan63 09:11 12.marec 2019.

    naslednja etapa bo pornič...upam