Premierligaš za Verbiča, Stojanovića želijo v Belgiji, o Zahoviću ne ve nič

Foto: Profimedia
Slovenski nogometni agent Amir Ružnić ima ob koncu prestopnega roka znova precej dela.
Oglej si celoten članek

Poletni prestopni rok se v nekaterih državah počasi zaključuje, med tistimi slovenskimi nogometaši, ki se jih je v preteklih mesecih povezovalo s selitvijo v drugi klub, pa je tudi reprezentančni napadalec Robert Berić. Njegova bližnja prihodnost ostaja nejasna.

"Položaj je preprosto takšen, da še ne vem, kaj se bo zgodilo. Bila je aktualna ena zadeva, gre za Dinamo Kijev, zdaj je še vse odprto. Težava je v tem, da pri St. Etiennu ne vedo, kaj pravzaprav želijo. Ali bi ga prodali, ali pa zadržali. Njemu se pogodba izteka in že čez šest mesecev lahko podpiše pogodbo s katerim od drugih klubov. Oni so zdaj pri tem, da bi, nato pride do tega, da ne bi. Sam sem bil že v Kijevu, nato pa so me vrnili nazaj. Bomo videli, vse je odprto. Pošteno vam povem, da ne vem, kaj se bo zgodilo. Z Dinamom smo bili načeloma že vse dogovojeni. Nato sta se kluba odločila za bitko med njima," je povedal Berićev zastopnik Amir Ružnić, ki je spregovoril tudi o vrednosti prestopa: "Gre za okoli tri milijone evrov."

Prestop Berić kmalu po poti reprezentančnega kolega

V kijevskem Dinamu sicer že uspešno igra eden izmed njegovih varovancev. "Odlično mu gre. Verbič je trenutno prvi igralec kijevskega Dinama. Če bo tako nadaljeval, se bomo naslednjo sezono verjetno pogovarjali o zelo, zelo visokem prestopu," je dejal eden najbolj znanih slovenskih zastopnikov in potrdil, da zanimanje za Benjamina Verbiča že obstaja: "Do kontakta je prišlo, gre za klub iz Anglije, ki pa ga ne bom imenoval. Seveda gre za premierligaša. Pri Dinamu niso želeli slišati o prodaji, saj je Verbič šele pred kratkim prišel v klub. O prestopu se bomo pogovarjali naslednje leto."

"Morda se odpira zadeva še pri Petru Stojanoviću. Zanj se zanima klub iz Belgije," je še povedal agent. Petar Stojanović je sicer sinoči ostal brez uvrstitve v ligo prvakov, zagrebški Dinamo je po ugodnem izidu na prvi tekmi tokrat doma klonil z 1:2 proti moštvu Young Boys Bern.

Liga prvakov Slovenca ostala na pragu raja

V prestopnem roku se je pisalo tudi o morebitni selitvi Luke Zahovića k romunski Steaui. "Jaz o tem nisem vedel nič. Do mene konkrtno ni nič prišlo. Kar se je pisalo, ne morem komentirati, ker ne vem točno za kaj je šlo, a mene ni nihče kontaktiral," je na to temo dejal Ružnić.

V zadnjem času ga skrbi zdravstveno stanje Josipa Iličića, ki je prav tako na seznamu igralcev pod njegovim okriljem. "Tega ne bi komentiral, gre za privatne zadeve. O zdravstvenih zadevah ne želim govoriti, tudi nisem kompetenten za takšne reči. Gre mu pa iz dneva v dan boljše," je o zdravju enega najvidnejših članov slovenske izbrane vrste dejal Ružnić. Iličić je zaradi bolezni izpustil mesec dni treningov, pri Atalanti nestrpno čakajo na njegovo vrnitev v kader. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:41 29. Avgust 2018.

    Nogometno sužnje lastništvo ob podpori FIFE in UEFE presega vse meje razumnega .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.