Premierna avstralska mojstrovina Del Piera

Italijanski nogometni zvezdnik in novopečeni član Sydneyja Alessandro Del Piero je prvič zadel za svoj novi klub. Mojstrsko je izvedel prosti strel s 25 metrov.
Oglej si celoten članek

Sedemintridesetletni veteran si je v 26. minuti tekme žogo nastavil na razdalji 25 metrov, nato pa jo z desno nogo poslal čez živi zid v desni zgornji kot vrat nemočnega vratarja Newcaste Jets Bena Kennedyja.

"Ni bilo dovolj za zmago, je pa začetek," je po tekmi dejal Alessandro Del Piero in dodal, da upa, da bo dosegel še veliko zadetkov. Avstralci so nad njegovim golom, ki je spominjal na najboljše čase v dresu Juventusa in italijanske reprezentance, navdušeni in prepričani, da je bila naložba v višini štirih milijonov evrov, kolikor jih bo Italijan zaslužil v dveh letih, upravičena. Del Piero je sicer prvič za svoj novi klub zaigral minuli teden, ko je izgubil na gostovanju v Wellingtonu z 2:0.

Del Pierov prvenec v dresu Sydneyja si lahko ogledate v videu zgoraj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.