Premije precej višje za Madridčane

Foto: EPA
Foto: EPA
Oba finalista elitnega evropskega klubskega nogometnega tekmovanja sta razkrila, s kakšnimi zneski bosta nagradila nogometaše in člane strokovnega štaba v primeru zmage.
Oglej si celoten članek

Vodstvo Reala iz Madrida bo v skladu z dostopnimi podatki vsakega od nogometašev za morebitno zmago v Ligi prvakov nagradilo s kar 1,5 milijona evrov dodatne nagrade. Če bo Real evropski klubski prvak v nogometu, bo to največja nagrada v zgodovini "belega baleta".

Tudi nogometašem torinskega Juventusa se obeta bonus, a za kar štirikrat manjši. V primeru zmage, torej osvojenega naslova, bodo vodilni stare dame vsakemu članu kolektiva izplačali nagrado v višini 350.000 evrov.

Če je možno sklepati le po denarni nagradi, potem naslov v Ligi prvakov bolj kot v Torinu cenijo v Madridu. V madridskem klubu pred finalom Lige prvakov vedno počakajo, da nagrado najprej sporoči finalni tekmec, potem pa tudi sami obelodanijo svoj znesek, ki pa je vedno precej višji. Vse z namenom, da tudi na tem področju potrdijo veličino kluba, svoje nogometaše pa dodatno spodbudijo za finalno zmago, so ob tem zapisali pri slovenskem časniku Delu.

Foto: EPA Juventus finale Lige prvakov trening

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.