''Prenehajte s polemikami''

Foto: EPA
Foto: EPA
Predsednik italijanskega kluba Inter Massimo Moratti je čestital Juventusu za osvojeni naslov v Serie A, saj so si ga po njegovem mnenju s ''fantastično sezono'' tudi zaslužili.
Oglej si celoten članek

Moratti pa obenem poziva beločrne, naj prenehajo dvigovati prah z razpravo, ali je ekipa osvojila 28 ali 30 naslovov italijanske lige. Predsednik Juventusa Andrea Angelli je prepričan, da je stara dama osvojila 30 zvezdic, čeprav so jim lovoriki v sezonah 2004/2005 in 2005/2006 odvzeli zaradi vpletenosti v škandal Calciopoli. V klubu zato nameravajo jubilejni naslov obeležiti s tretjo zvezdico, ki se bo pojavila na dresih ekipe v naslednji sezoni. ''Navijači Juventusa lahko naslednje leto pričakujejo kakšno presenečenje na dresu. Zagotovo smo osvojili 30 lovorik. Tožilec je rekel, da na naš naslov iz leta 2004/2005 ni imelo vpliva, medtem ko sezona 2005/2006 sploh ni bila podvržena preiskavi,'' je povedal Angelli.

Moratti pa je mnenja, naj Torinčani slavijo zasluženi naslov in naj se ne spuščajo v nove težave. ''Jasno, da bodo praznovali, saj so zasluženo osvojili ligo. Upam, da ne bodo naprej ustvarjali polemik. V tem trenutku so srečni, kar je normalno. Pošiljam jim čestitke, njihovemu predsedniku in celotnemu klubu, ker so imeli odlično sezono,'' je povedal Moratti.

Inter je ključno pripomogel h končni zmagi Juventusa, ko je preteklo nedeljo z zmago s 4:2 končal upe Rossonerov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.