Šport > Nogomet
16 ogledov

''Prenehajte s polemikami''

massimo moratti EPA
Predsednik italijanskega kluba Inter Massimo Moratti je čestital Juventusu za osvojeni naslov v Serie A, saj so si ga po njegovem mnenju s ''fantastično sezono'' tudi zaslužili.

Moratti pa obenem poziva beločrne, naj prenehajo dvigovati prah z razpravo, ali je ekipa osvojila 28 ali 30 naslovov italijanske lige. Predsednik Juventusa Andrea Angelli je prepričan, da je stara dama osvojila 30 zvezdic, čeprav so jim lovoriki v sezonah 2004/2005 in 2005/2006 odvzeli zaradi vpletenosti v škandal Calciopoli. V klubu zato nameravajo jubilejni naslov obeležiti s tretjo zvezdico, ki se bo pojavila na dresih ekipe v naslednji sezoni. ''Navijači Juventusa lahko naslednje leto pričakujejo kakšno presenečenje na dresu. Zagotovo smo osvojili 30 lovorik. Tožilec je rekel, da na naš naslov iz leta 2004/2005 ni imelo vpliva, medtem ko sezona 2005/2006 sploh ni bila podvržena preiskavi,'' je povedal Angelli.

Moratti pa je mnenja, naj Torinčani slavijo zasluženi naslov in naj se ne spuščajo v nove težave. ''Jasno, da bodo praznovali, saj so zasluženo osvojili ligo. Upam, da ne bodo naprej ustvarjali polemik. V tem trenutku so srečni, kar je normalno. Pošiljam jim čestitke, njihovemu predsedniku in celotnemu klubu, ker so imeli odlično sezono,'' je povedal Moratti.

Inter je ključno pripomogel h končni zmagi Juventusa, ko je preteklo nedeljo z zmago s 4:2 končal upe Rossonerov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.